Fan vad jag hatar den förbannade Tvärbanan! Även om den råkade funka hyfsat idag, så betyder det inte ett skit i det stora hela! Den är en jävla mardröm nästan varje dag! Ständiga förseningar, trasiga vagnar, och för helvete – folk som tränger sig utan att visa någon jävla hänsyn. Varför kan de inte bara få den att funka som den ska? Det är som att åka med ett gäng klåpare som inte har en aning om vad de håller på med.

Det är 2024, hur jävla svårt ska det vara att få en spårvagn att rulla i tid? Skärp er för fan! Jag är så trött på att hela mitt liv ska behöva anpassas efter om Tvärbanan behagar dyka upp eller inte. Helt sjukt!

Och vad fan är det med alla dessa jävla medpassagerare? Tror de att de är några slags kungar och drottningar av skithögen? Kan folk bara lära sig att bete sig som folk? Jag svär, nästa gång någon jävla dumbom står i vägen när jag ska av, kommer jag skrika som en förbannad rövhatt! Och vad är grejen med att vagnarna alltid är fullproppade som en jävla sillburk? Det är som att åka i ett rullande helvete fyllt med sardiner.

Tvärbanan är ett jävla skämt. Det är som om någon fullständigt inkompetent rövskalle har designat hela skiten. Jag har fått nog av detta jävla bajståg! Dags att fixa detta jävla problem, annars kommer jag börja gå överallt – även om det tar en jävla evighet!

Det här inlägget är skrivet med en stor dos humor och sarkasm. Om du känner igen dig själv i något av beteendefelen, kanske det är dags att ändra på det!

Förbannade Tvärbanan!

Inläggsnavigering


2 reaktioner till “Förbannade Tvärbanan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Share via
Copy link